2017

tid for DANS gikk av stabelen 28. september - 1. oktober 2017. Festivalen bestod av tre fulle dager på Ælvespeilet kulturhus i Porsgrunn og en dag på Vinjehuset i Åmot.

Torsdag: Tre stappfulle skoleforestillinger med NOISE CONTROL, offisiell festivalåpning og forestillingen ART med påfølgende ettersnakk.

Fredag: Spennende fagseminar med tittelen Hvordan kan dans være en aktør i samfunnsdebatten?åpen forestilling med NOISE CONTROL og påfølgende festivalfest.

Lørdag: Barneforestillingen Prinsesse Venneløs og Frosken ble spilt i en helt full foajé, Scene 2 bestod av unge talenter fra danselinja på Skien vgs og elever fra Skien Ballett og Dansesenter samt Porsgrunn Kulturskole og de to profesjonelle forestillingene Blikkbox og Gråsoner. Dansespeilet, som er uhøytidelig prat med kunstnere og deltakere på festivalen ledet av Tine Fossmo, fant sted i foajeen og festivalens hovedforestilling, How hard can it be, ble vist med påfølgende ettersnakk.

Søndag: Deler av festivalen tok turen til Vinje i øvre Telemark. Programmet bestod av barneforestillingen Prinsesse Venneløs og Frosken og, fra Scene 2, Gråsoner og Blikkbox. I tillegg ble det arrangert hip hop workshop for barn og ungdom med Radix Dancecrew, det ble danset på sjukeheimen og det var rebus for barna.

Les mer om hovedarrangementene under eller sjekk ut BLOGGEN fra årets festival.

Her kan du lese om årets forestillinger.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.