Tid for DANS:BLOGG 2017

Årest festivalblogg er oppe og går igjen. Følg med her så du kan få med deg inside info, behind the scene bilder og lese "3 på kunstneren".

Vi oppdaterer støtt og stadig. Beste er om du selv kommer og opplever hele festivalen LIVE!

Bli med!!

Lørdag 30.September 2017

I dag har vært en utrolig spennende og innholdsrik dag for oss på jobb og alle besøkende både tilskuere og utøvere.

Vi har kjørt "Prinsesse Venneløs og Frosken" for 141 publikummere i foajéen til Ælvespeilet, etterfulgt av tid for DANS:UNG og Scene 2 med elever fra Skien ballett og Dansesenter, Skien vgs og Porsgrunn kulturskole. Etter det fikk vi se "Blikkbox" med 4 av jentene fra RADIX og Gråsoner med Alexander og Kristine. Vi hadde Dansespeilet ledet av Tine Fossmo, hvor vi fikk snakke med utøverne. Deretter gikk turen inn i Sal 1 hvor vi fikk se en spennende, morsom og interessant forestilling av Yaniv Cohen og Asher Lev, "How hard can it be?" med ettersnakk i foajéen, hvor Maria fikk prøve seg på en ny rolle. 

Fredag 29.September 2017

Det er duket for fagseminar!! Vi er klare :D Dagen har alt inneholdt lydprøver og rigging før "WAIT 5:9" i foajeen, deretter skal vi få høre Heidi Grøtte, Silje Solheim Johnsen, Mari Bø og Yaniv Cohen. Etter det så skal vi få en forestilling av Noise Control, og ei litta festivalfest.

Torsdag 28.september 2017

Utrolig men sant, tid for DANS 2017 er igang for fult!! Vi kick startet dagen med 3 skoleforestillinger for ungdommer sammen med gjengen fra NOISE CONTROL. Den kulturelle skolesekken sørget for at over 80 ungdommer x 3 fikk sett forestillingen. Syns du det er urettferdig at ikke din skole fikk se den? Fortvil ikke, for den vises igjen i morgen kveld kl 19.00 på Ælvespeilet! :D Etter to forestillinger smakte det godt med lunsj, før siste innspurt!

Gjengen fra Noise Control og DiG Crewet!

Senere samlet vi oss i foajéen til Ælvespeilet kl 18.00 til Festival åpning, hvor vi fikk presentasjon av programmet, snorklipping og quiz!! Videre flyttet vi oss inn i Sal 1, for å se forestillingen ART av Heidi Grøtte, sammen med danserne Rebecka og Siren. En utrolig spennende forestilling, om hvordan vi mennesker er så fortapt i skjermer, med hodet bøyd ned og holdningen synker mer og mer sammen. Er dette fremtiden til mennesker? Kan vi klare å rette oss opp igjen før det er for sent?

I ettersnakken fikk vi bli bedre kjent med dansekunstnerne, koreografen og publikum fikk muligheten til å stille spørsmål og kanskje til og med få en bedre forståelse for hva stykket handlet om.

I morgen er det duket for et fagseminar med et stort tema. "Hvordan kan dans være en aktør i samfunnsdebatten?" Her får vi besøk av de forskjellige koreografene til de tre store forestillingene vi har under festivalen. Samt forestillingen Noise Control. Vi gleder oss!!!

Følg oss på instagram @dansekunstigrenland husk å bruke #tidfordans2017 #ælvespeilet og #dansekunstigrenland

VELKOMMEN!!! 

Å hei hvor det går! Vi er nå to dager unna vår store festivalåpningen, og så vidt jeg vet, så tror jeg vi alle skulle hatt 48timer i et døgn, men alle vet at det er ønske tenkning. Check listen blir kortere og når du tror du er på plass, kommer det alltid 5 nye ting, men hva er vel moroa med å arrangere festival hvis ikke det er litt hektisk a dere?

Vi er veldig stolte over årets festival. Vi føler vi har satt sammen et program som vi tror kan nå ut til alle aldere og dansestiler og danseinterreserte. Her er det noe for en hver smak!

På vårt Facebook arrangement : Tid for DANS 2017 kan du finne enkel informasjon, eller du kan kikke videre her på nettsiden vår. Jeg anbefaler dere alle å få med dere så mye dere kan, alle forestillingene er veldig forskjellige, og tar for seg mye samfunnsaktuelle temaer, med humor, alvor, sterk tilstedeværelse og sanseopplevelser. 

For å starte det hele og gi dere en liten teaser på hva dere har å vente dere, så kan dere ta en liten titt på traileren jeg satte sammen for noen uker siden!

Finn dine billetter på Ælvespeilet

Tid for DANS: trailer

Tid for Dans

Hot Moon av Ida Haugen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.