Dansetorget 2018

 Dansetorget 2018 ble arrangert 4.-5. mai i Porsgrunn. Bestående av klasser, koreografisk arbeid og "åpen scene" som har fått navnet Dialogscenen. I år hadde vi besøk fra TU Dance Company fra St. Paul, Minnesota. Toni og Uri Sands som underviste i Horton-teknikk og koreografi og repertoar. Med storfint besøk fra USA fikk vi workshop både for pedagoger, og for profesjonelle dansere. 

Vår åpne scene, som etter hvert har fått navnet Dialogscenen, var stor suksess. Vi annonserte en Open Call og søkte etter kortere stykker, gjerne under utvikling til å vise sine stykker for et mindre publikum hovedsakelig bestående av andre dansere som deltok under Dansetorget. I år hadde vi plukket ut 4 stykker, som ble vist av nyutdannede dansekunstnere både fra innland og utland. Vi fikk se "kalopsia" av Cesilie Kverneland og Jøran Ravndal, "Negotiating space" av My Johansson, "this/connect" av Ida Haugen og Simon Matthew Valentin og "Ensom blant en milliard mennesker" av Rebecca Holm. 

Etter visningen av disse verkene, inviterte vi til en dialog, hvor alle fikk dele tanker, idéer om hvor dette kan gå videre. Toni og Uri delte åpent deres tanker og forslag på hvordan jobbe videre med stykkene som hadde blitt vist.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.