Dansetorget 2015

Vi inviterer profesjonelle dansere og dansere under utdanning til en møteplass under Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival (PIT) 19. og 20. juni 2015.
Workshopene er gratis for deltagerne, og klassene er åpne for publikum. Årets workshopholdere er Shi Pratt og Siv Stormo-Gaustad. Vi holder til i dansesalen på Porsgrunn kulturskole. Alle deltakere på Dansetorget inviteres også til å delta på Danse:bluss.

Shi Pratt er en Oslo basert danser, koreograf og pedagog. Hun har jobbet med en rekke internasjonale dansekompanier som bl.a. Bat Sheva Dance Company, Andersson Dance, Vertigo Dance Company, The Instrument og Inbal Pinto & Avshalom Pollak Dance Company. Hun underviser sitt eget bevegelses og improvisasjon språk samt Gyrotonic og Gyrokinesis. Shi er også sertifisert Gaga-instruktør og denne kunnskapen er innlemmet i hennes klasser. Klassene inkluderer oppgaveorienterte øvelser, gulvarbeid, anvendt kunnskap om anatomi, partnerarbeid og koreografiske og kompositoriske ideer.

Siv Stormo-Gaustad har sin danseerfaring fra Los Angeles, USA. Hun har deretter undervist både i inn- og utland og har vært godt etablert som pedagog i Norge i flere år. Hennes dansestil preges av at det koreografiske materialet har utspring i følelser, stemninger og menneskelige relasjoner, samtidig som det bygger på en klassisk ballet-teknikk. Dansestilen hennes er fysisk krevende og er en blanding av musikalitet, styrke, uttrykk og mest av alt danseglede. Gjennom generøsitet, iver og engasjement forsøkes det å tilrettelegge for begeistring, ydmykhet og glede for dansen, dets språk og fellesskapet.

Påmelding og spørsmål om Dansetorget og Danse:bluss rettes til Karine på mail karine@dansekunstigrenland.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.